Категорија: Здравство

Матријал се набавува од поскап добавувач за апарат кој не постои на клиниката за кардиологија?!

Скандал: Филипче набавува нови мамографи за двојно поскапа цена од претходно

Здравство 1 недела ago

Др. Поповски од Битола, закана за пациентите. Кај пациент со давање погрешна дијагноза предизвикал тешки здравствени проблеми!

Здравство 1 недела ago

Филипче не бил информиран за ниската плата на докторката од Дебар, не дека е актуелен министер за здравство

Здравство 2 недели ago

Што се случи со ветените 100.000 денари плата за докторите. Што бидна со тоа ветување?

Здравство 2 недели ago

Филипче, до кога ќе имаме активен статус на држава со епидемија од морбили?

Здравство 2 недели ago

Без разрешница скандалот со вакцините со поминат рок се чека ново вештачење. Министерот крие нешто?

Здравство 2 недели ago

Четириесет медицински сестри за неполна година дале отказ од Клиничкиот Центар во Скопје, Филипче дали се прати ситуацијата?

Здравство 2 недели ago

Николов до Филипче: Дали ти стиска Филипче, да се видиме на дебата?

Здравство 2 недели ago

ССКЦ го прозва министерот: Заборавивте на ветувањата, однесувајте се сериозно кон здравството