Апасиев удри по Павле, Анѓушев и Рашковски

Професорот Димитар Апасиев не може да сфати како е можно власта да прави дистинкција меѓу јавна функција која оди со државни пари и лична работа како што премиерот Заев го…

Професорот Димитар Апасиев не може да сфати како е можно власта да прави дистинкција меѓу јавна функција која оди со државни пари и лична работа како што премиерот Заев го оправда пратеникот Богоевски.

“На Павле дрогата – ПРИВАТНА РАБОТА!?
На Рашко докторатот – приватна работа!?
На Анѓушев фирмите – приватна работа!?
На Царовска дечкото шо крка тендери – приватна работа!?

А функциите и парите – ЈАВНИ!?”, пишува Апасиев користејќи го хаштагот

#КакоБеВакаДругари


Related Articles