Двајца доктори и две медицински сестри од Дебар заразени со коронавирус

Четири здравствени работници се заразени со коронавирус. Станува збор за двајца доктори и две медицински сестри од Дебар. Оваа информација ја соопшти министерот за здравство Венко Филипче. За ова претходно…

Четири здравствени работници се заразени со коронавирус.

Станува збор за двајца доктори и две медицински сестри од Дебар.

Оваа информација ја соопшти министерот за здравство Венко Филипче.

За ова претходно информираше доктор Арбен Аголи од Дебар.

Тој обелодени дека персоналот е заразен со коронавирус и дека затоа амбулантата ќе биде две недели под карантин.


Related Articles