Изгубете 5 килограми за 4 дена со праски, ќе прашате како? Едноставно пратете го објаснувањето подолу и испратете ги на одмор килограмите!

Ова сочно и вкусно овошје може да ви помогне да го наполните своето тело со витамини за време на самото траење на диетата. Немојте да мислите дека покрај овошјето во…

Ова сочно и вкусно овошје може да ви помогне да го наполните своето тело со витамини за време на самото траење на диетата.

Немојте да мислите дека покрај овошјето во деновите на диета не можете да конзумирате и други намирници. На телото му се потребни протеини, а нив ги нема во праските.

Прв и трет ден

Појадок: две средни праски.

Ручек: 200 грама сирење, фрапе од праски

Вечера: две големи или 3-4 помали праски.

Втор и четврти ден

Појадок: чаша сок од праски, две варени јајца и парче тост.

Ручек: 4 праски, 50 грама сирење со парче ‘ржан леб.

Вечера: 3-4 праски.

Ако не ви се допаѓаат праските, можете да користите нектарини, или кајсии.

Со оваа диета за само четири дена, можете да изгубите до 5 килограми.


Related Articles