Пародија на „30 прашања и 30 одговори“: Студентскиот живот ми е како филмот „Самоуништување“

Наместо со политичари, „Радио МОФ“ снимаше „30 прашања и 30 одговори“ со студент од студентскиот дом „Кузман Јосифовски- Питу“ во Скопје. Од Радио МОФ велат дека секоја сличност со форматот на видеата…

Наместо со политичари, „Радио МОФ“ снимаше „30 прашања и 30 одговори“ со студент од студентскиот дом „Кузман Јосифовски- Питу“ во Скопје.

Од Радио МОФ велат дека секоја сличност со форматот на видеата на владините функционери е намерна.


Related Articles