Ознака: 5 починати

Нови 884 лица се заразени со Ковид-19, а 190 се реинфекции

За 3 дена од Ковид-19 се заразиле нови 147 случаи, а 5 лица се пријавени за починати

Здравство 11 месеци ago

Во изминативе 24 часа регистрирани се 99 нови заразени и петмина починати од Ковид-19

Здравство 1 година ago

Во последните 24 часа од коронавирус се заразиле нови 442 случаи, а 5 лица починале

Здравство 2 години ago

Повторно нагорен биланс, нови 672 заболени и 5 починати од Ковид-19

Здравство 2 години ago

Нови 28 случаи се заболени од Ковид-19, а 5 лица починаа

Здравство 2 години ago

Во последниве 24 часа од Ковид-19 се заразија нови 357 случаи, а 5-мина починаа

Здравство 2 години ago

Коронавирусот зарази нови 367 случаи, а 5-мина ја загубија битката

Здравство 3 години ago

Нови 119 заболени, 5 починати и 297 оздравени од Ковид-19

Здравство 3 години ago

Коронавирусот во Македонија денеска зарази уште 102 лица, 5-мина починаа