Ознака: 7 починати

За една седмица со Ковид-19 се заразиле нови 179 лица, а починале 7 лица

Нови 292 случаи на заразени со Ковид-19 се регистрирани денеска во Македонија

Здравство 11 месеци ago

Бројот на нови заболени од Ковид-19 се намалува, денеска се регистрирани 124 нови случаи и 7 починати

Здравство 1 година ago

Денеска се регистрирани нови 1732 заболени од Ковид-19, а 13 починале

Здравство 1 година ago

Коронавирусот не запира, регистрирани се нови 1822 случаи на заболени во земјава

Здравство 1 година ago

Скоро 2000 новозаболени со Ковид-19 се регистрирани денеска во Македонија

Здравство 1 година ago

Уште 7 лица починаа, а 269 се заразија со ковид-19 во последниве 24 часа во Македонија

Здравство 1 година ago

Коронавирусот зарази нови 342 случаи, а 7 лица починаа

Здравство 1 година ago

7 лица починаа, а 460 се заразија со ковид-19 во последниве 24 часа

Здравство 1 година ago

Македонија во последниве 24 часа бележи нови 606 заболени и 10 починати