Ознака: 8-ми септември

Среда неработен ден – Потоа следи споен викенд

ОПЕРАЦИИ ВО „8 СЕПТЕМВРИ“ НЕМА ДА СЕ ОДЛОЖУВААТ, ПОСОЧУВАТ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО, ТОА ЗНАЧИ ДЕКА СИГУРНО ЌЕ СЕ ОДЛОЖУВАТ, КАЈ ФИЛИПЧЕ ГАРАНЦИЈА НЕМА!