Ознака: АХВ

НП Шар Планина: Болеста африканска чума не е детектирана кај застреланите диви свињи

Што значи болеста листериоза и кои се симптомите што ги предизвикува?

Здравство 6 месеци ago

АХВ: Наредено е итно повлекување на производот виршли од брендот „Wudy“ поради присуство на бактерија

Здравство 12 месеци ago

АХВ вели дека засега нема информација за било каква недоследност поврзана со производот „Киндер изненадување“

Социјала 1 година ago

ВМРО-ДПМНЕ: Антикризните мерки на оваа влада се само на хартија, АХВ ќе гради нова зграда веднаш

Здравство 1 година ago

АХВ ја укина заштитната зона и зоната под надзор околу двете жаришта во Делчевско

Здравство 1 година ago

Попладнево е потврдено присуство на птичји грип во штипско

Здравство 2 години ago

АХВ затекна и утврди и други небезбедни производи увезени од операторите за храна

Здравство 2 години ago

АХВ: Во туристистичките центри низ земјава се вршат вонредни контроли на операторите со храна

Здравство 2 години ago

МТСП ќе утврдува одговорност за случајот со затруените дечиња во кумановската градинка