Ознака: активност

Редовна физичка активност – половина здравје

Како постарите лица да останат физички и ментално активни?!

Мое здравје 6 години ago

Кога сте мамурни немојте да вежбате!

Животен стил 6 години ago

Чаша вино го заменува вежбањето!

Мое здравје 6 години ago

Долгото седење не само што го уништува телото туку и мозокот!