Ознака: Анѓушев

Арсовски: Анѓушев го прекрши Законот за судир на интереси, дело кое е казниво со најмалку три години затвор

160.000 евра од Фондот за иновации легнале на сметката на „Каст инвест“ од вицепремиерот Кочо Анѓушев