Ознака: бесплатно здравство

Нелоска: Наскоро ќе нема кој да ги лечи граѓаните

Заев: Од 1 јануари 2019 година бесплатно болничко лекување за СИТЕ!!! Кој ќе поверува, може и ќе добие?