Ознака: безбедност

Владата најавува формирање извршно тело што ќе се грижи за безбедноста во сообраќајот!

Двајца работници месечно го губат животот на работното место

Социјала 6 години ago

Алармантно – Лани во Македонија загинале 24 работници на работните места!