Ознака: Болница Битола

Во изминатите 24 часа низ земјава вкупно 66 пациенти се пријавиле за лекување од Ковид-19

Вкупно 317 лица позитивни и суспектни на коронавирус се лекуваат на инфективните одделенија низ земјава

Здравство 3 години ago

На инфективните одделенија во Македонија вкупно 240 пациенти се наоѓаат на лекување

Здравство 3 години ago

ДСЗИ влезе во болницата во Битола, се врши увид за случајот со двајцата гинеколози

Здравство 4 години ago

Уште еден црн ден за Македонија, 22 лица починаа, а 561 се заразија со Ковид-19

Здравство 4 години ago

Коронавирус: Нови 89 заболени и 7 починати од 1529 тестирани

Здравство 4 години ago

Регистрирани нови 108 заболени и двајца починати од Ковид-19

Здравство 4 години ago

Коронавирусот во Македонија денеска зарази 137 лица, а 10-мина починаа

Здравство 4 години ago

Во последните 24 часа регистрирани се 164 нови случаи на Ковид-19, а две лица се починати

Здравство 4 години ago

Нови 87 случаи на новозаболени од Ковид-19 регистрирани денес