Ознака: Божидар Кочоски

Кочоски: миграцијата на лекарите ќе има уништувачки ефект врз народот во МК!!!

Асоцијацијата на специјализанти и млади лекари предлага мерки за задржување на лекарите во земјава, Филипче дали слушаш?