Ознака: чист воздух

Екологијата и здравата животна средина ќе бидат еден од приоритетите на идната влада на ВМРО-ДПМНЕ

Ѓорчев објави видео: Вака Шилегов ветуваше и лажеше за чист воздух, а сега Скопје се гуши