Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Влатко Ѓорчев на својот Фејсбук профил објави видео од градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов кој ветува дека ќе преземат мерки против загадувањето во градот. Денес Скопје се ГУШИ. Загадувањето се ЗГОЛЕМУВА.

Вака ЛАЖЕШЕ Петре Шилегов дека ќе донесе чист воздух, исто како Зоран Заев. Какво лицемерие, какво лажење БЕЗ УСУЛ.

Оставка! Оставка! Оставка!, напиша Ѓорчев на Фејсбук.

Скопје се ГУШИ

Денес Скопје се ГУШИ. Загадувањето се ЗГОЛЕМУВА.Вака ЛАЖЕШЕ Петре Шилегов дека ќе донесе чист воздух, исто како Зоран Заев. Какво лицемерие, какво лажење БЕЗ УСУЛ.Оставка! Оставка! Оставка!

Gepostet von Владимир Ѓорчев (Влатко Ѓорчев) am Samstag, 24. November 2018