Ознака: петре шилегов

Нов корона кластер во автобусите на ЈСП!? Граѓаните реагираат на социјалните мрежи

Шилегов се скара со скопските пожарникари, им порача дека ако си заминат ќе најдат други

Здравство 4 години ago

Велес со енормно загадување и во лето, денеска беа измерени дури 921 ПМ честички над дозволеното

Советничка група на ВМРО ДПМНЕ: Шилегов наместо да ги чисти, неконтролирано ги зголемува дивите депонии

Дали во паркот во општина Карпош никнува на потенцијално токсично жариште?

Најновото достигнување на градскиот татко, врвот на плоштадот во центарот на Скопје…ЛИВАДА

Здравство 4 години ago

Вистинското лице на инспекторатите, никој сега не води евиденција колку се загадува, пандемија има!

Здравство 4 години ago

Шилегов ги масакрира дрвјата во Ѓорче Петров, на Скопје и не му требаат бели дробови

Здравство 4 години ago

Кој е виновен за несоодветното третирање на опасниот медицински отпад, надлежните креваат раменици

Здравство 4 години ago

Утрово јавниот превоз беше бесплатен, но попладнево не важи. Власта ги запре мерките за загадување