Ознака: чистење

Вработените од Џонсон Мети чистеа јавни површини во Скопје, Велес и Куманово

Ѓубрето на Клинички топ тема и главен проблем во државата – Шилегов и Филипче наводно бараат решение но не се координирани со ДУИ!

Здравство 4 години ago

По бурните реакции на граѓаните и медицинскиот кадар МЗ се пофали дека го исчистиле Клинички – Зарем е ова за фалење или треба да им биде обврска?

Мое здравје 4 години ago

Еднаш во 6 месеци мора да се исчистат цревата и крвните садови, еве како

Животен стил 4 години ago

Кои места во домот се извор на бактерии?!

Социјала 4 години ago

Потребна е реконструкција на колекторскиот систем во Охридското Езеро

Здравство 4 години ago

Шкодране Дардишта “натрупала” долгови во Службата за заеднички работи, нема кој да го чисти ѓубрето во Клиничкиот центар!

Здравство 4 години ago

Лоши навики добри за здравјето

Колку често треба да се чисти домот?

Животен стил 4 години ago

Бејли, Гарет и Пломп ни покажаа колку сме совесни граѓани – Го чистеа ѓубрето од кејот на Вардар!