Ознака: депонија дрисла

Министерот за здравство, Беким Сали прими нова донација од 250 илјади дози вакцини на Фајзер

Медицинскиот отпад како обично ѓубре. Последно мерење за загадувањето од работата на Дрисла во декември 2017-та!!!