Ознака: деца питачи

Колкава е бројката на деца што се злоупотребуваат за работа?

Кога државата ќе почне сериозно да го реши искористувањето на децата за питачење?

Здравство, Социјала 4 години ago

АЛАРМ! Деца питачи се повеќе – МТСП немо набљудува, царицата чека тендер поврзан со питачите за да реагира.

Социјала 4 години ago

Се повеќе деца питачи низ скопските улици, МТСП – тоа неможе да се реши во еден ден!