Ознака: долгорочен ковид

СЗО: Вирусот САРС-КоВ-2 моментално циркулира и продолжува да претставува закана за светот

СЗО: Бројот на смртни случаи од Ковид-19 е намален за 95% од почетокот на годината

Здравство 2 години ago

Истражување: Симптомите од Ковид-19 се уште се присутни и по 18 месеци