Ознака: дом за деца со посебни потреби

Привремено затворено Посебното училиште во Ново Село, кај 10 деца откриен вирусот Хепетитис А

Царицата одлучила во Тимјаник да има дом, оваа замисла е стара цели 11-ет месеци. Може селаните имат потреба од градинка ама не е битна потребата. Одлучено е да биде дом!!!