Ознака: доналд трамп

Во светот повеќе од два милиони луѓе се заразени со коронавирусот

Северна Кореја тврди дека нема ниту еден случај на Ковид-19

Здравство 4 години ago

Италија и Шпанија имаат најголем број жртви, а САД најмногу заболени од коронавирусот