Ознака: дзс

Трошоците за живот во мај годинава се зголемени за 11,3% во однос на лани

ДЗС: Бројот на живородени деца е намален за 3,1% во споредба со 2021 година

Здравство 6 месеци ago

ДЗС: Бројот на магистри, специјалисти и доктори на науки во 2022 е намален во однос на претходната година

Социјала 2 години ago

Во Македонија само 35% од вработените земаат плата над просечната

Социјала 3 години ago

Властите убедуваат, поскапената струја не влијае на стандардот на граѓаните

Здравство 5 години ago

Загрижувачки податоци од ДЗС: Негативен природен прираст во пет региони во Македонија

Здравство 5 години ago

Лани во Македонија починале 201 бебе!

Социјала 5 години ago

Поскапе животот во Македонија – Во мај повисоки цени на зеленчукот, овошјето, алкохолот, цигарите

Здравство 5 години ago

Лани во Македонија се родиле над 2.500 вонбрачни деца

Социјала 5 години ago

Алармантно: Во Македонија се раѓаат се помалку бебиња!