Ознака: фирми

Арсовски: Анѓушев го прекрши Законот за судир на интереси, дело кое е казниво со најмалку три години затвор

160.000 евра од Фондот за иновации легнале на сметката на „Каст инвест“ од вицепремиерот Кочо Анѓушев

Здравство 6 години ago

Откако фаворизираше фирми и веледрогерии, сега Филипче ќе нуди транспарентност во јавните набавки

Здравство 6 години ago

Филипче се правда дека немале обврска за плаќање пенали поради новата локација за Клинички центар

Социјала 6 години ago

Општина Кисела Вода ги шета полуматурантите низ фирми за полесно да ја избрале својата професија!