Ознака: Германија

Германија очекува намалување на бројот на заразени летово, но и нов бран на есен

Рокот на повеќе од 10 милиони вакцини во Германија истекува до крајот на јуни

Здравство 2 години ago

Во 60% од болниците во Германија се уште треба да ги одложуваат операциите поради пандемијата со коронавирусот

Здравство 2 години ago

Болниците во Германија се соочуваат со се поголем недостиг на персонал

Здравство 2 години ago

Германија денеска регистрираше повеќе од 250 илјади случаи на нови заболени со Ковид-19

Здравство 2 години ago

На 20-ти март Германија ќе ги укине речиси сите епидемиолошки мерки

Здравство 2 години ago

Македонија повторно вратена на листата на земји со поголем ризик од зараза во Германија

Здравство 2 години ago

Голем број германски покраини се соочуваат со построги антиковид мерки поради ширењето на Омикрон

Здравство 2 години ago

Во Германија деца примиле погрешна вакцина против Ковид-19

Здравство 2 години ago

Германија најави дека ќе прогласи заклучување на невакцинираните граѓани