Ознака: геронтолошки завод

Знае ли Филипче кој му директорува во болниците – Дали директорката на Геронтолошкиот завод знае што се рани од лежење?

Директорката на Геронтолошкиот завод која е стоматолог по професија и министерот Филипче го затвораат Центарот за декубити – Ништо не им значат пациентите со отворени рани по телото!