Ознака: град Скопје

Скопјани ќе добијат Пречистителна станица за третман на отпадни води

Скопје е преплавено со кучиња скитници, секојдневно се бележат случаи на искасани граѓани

Здравство 4 години ago

Во состојба на изолација, полициски час и коронавирус, градските власти глумат лудило!

Здравство 4 години ago

Шилегов ги масакрира дрвјата во Ѓорче Петров, на Скопје и не му требаат бели дробови

Здравство 5 години ago

Надлежните институции на суд за спорот со аерозагадувањето

Здравство 5 години ago

По пријавите и засилените контроли, загадувачите на воздух добија казни

Здравство 5 години ago

Вонредна контрола на Дрисла, граѓаните чекаат поквалитетен воздух!

Здравство 5 години ago

Оди лечи се, загадениот воздух ја покачи цената за паркинг на Клинички за 100%!

Здравство 6 години ago

Излегоа на протест вработените од Клинички против одлуката на Град Скопје

Здравство 6 години ago

Вработените на клинички, против поскапувањето, со повик за протест против скапиот паркинг!!!