Ознака: хрватска

Дијагноза на тифусна треска е потврдена на Клиниката за инфективни болести во Загреб

Хрватските првачиња од идната година ќе се тестираат за фамилијарна хиперхолестеролемија

Здравство 2 години ago

Хрватска донесе одлука да донира вакцини против Ковид-19 во Македонија

Здравство 2 години ago

Во Хрватска пристигнаа 187 илјади нови дози вакцини против сојот омикрон

Здравство 2 години ago

Хрвтска се соочува со нов бран на позаразни подваријанти на коронавирусот

Здравство 3 години ago

Во Хрватска е откриен првиот случај на „флурон“

Здравство 3 години ago

Поради новиот сој на коронавирусот, Хрватска носи посебни одлуки за ограничување

Здравство 3 години ago

Во Хрватска за 24 часа се заразиле 4443 лица со Ковид-19, а 50 починале

Здравство 3 години ago

Во Хрватска е регистриран првиот случај на делта плус сојот на коронавирусот

Здравство 3 години ago

Невакцинираниот медицински персонал во Загреб денеска излезе на протест