Ознака: игор николо

За изгорената модуларна болница во Тетово се уште нема одговор, докторите бараат одговорност

Дали професионализмот на Комисијата за заразни болести потклекна на барањата на Заев

Здравство 5 години ago

Докторите признаваат, без сестрите и техничарите нема да има „ТИМ КОЈ ЌЕ ЛЕКУВА“!