Ознака: илија филипче

За таткото на Филипче, не се доволно добри државните клиники! Филипче го правда лекувањето во приватната клиника

Министерот Филипче си молчи, тактиката на решавање на проблемите во здравството е: Не збори, не реагирај, не обрнувај внимание, ќе помине!