Ознака: илир хасани

Ургентен центар во ХАОС!!! Специјалисти без право на упат, пациентите без „рушвет“ неможат да дојдат до КТ или МР.

Долгите листи за чекање за хируршки интервенции влијаат врз здравјето на пациентите