Ознака: инфекции

АПЕЛ ДО СИТЕ НА ПЛАЖА: Никако не смеете да го правите ова!!!

Смртоноска бактерија која ја има во замрзнат зеленчук се шири низ Балканот

Мое здравје 6 години ago

Како да се заштитите од инфекции при капење во базен?

Мое здравје 6 години ago

Здравствени проблеми што може да се откријат од стапалата

Животен стил 6 години ago

Внимавате пред да одите на маникир и педикир