Ознака: јавна дебата

Филипче: со јавна дебата за трите локации за изградба на новиот Клинички центар!

Филипче нема доктори и персонал, а ќе гради болници?

Здравство 5 години ago

ФИНО ШТО ЌЕ ГРАДИТЕ НОВА, ШТО ЌЕ ПРАВИТЕ СО УСЛОВИТЕ ВО СТАРАТА ГРАДСКА БОЛНИЦА ДОДЕКА ЈА ИЗГРАДИТЕ, ГО ПРАШАА ЛЕКАРИТЕ МИНИСТЕРОТ ФИЛИПЧЕ