Ознака: јсп

Нов корона кластер во автобусите на ЈСП!? Граѓаните реагираат на социјалните мрежи

НИ ДОЖДОТ НЕ ПОМАГА- Македонија утрово во првите 5 најзагадени земји во светот, ЈСП потврди бесплатниот превоз нема резултaти

Социјала 6 години ago

Толевски: Од ЈСП заминаа 20 возачи, а не 600 како што тврди Јованов

Социјала 6 години ago

Скопјани се жалат од ЈСП: Чекаме автобус најавен на возниот ред, но тој не доаѓа

Здравство 6 години ago

Четиригодишно дете од Скопје е тешко повредено откако при затворање на вратата на автобусот на ЈСП му била фатена десната рака