Ознака: клинички центар

Николов: Владата на СДСМ и ДУИ ги краде граѓаните, плаќа пенали за неизградбата на Клинички во Скопје

Николов: Оваа Влада има пари за пенали, непостоечки функции, ама нема за лечење на граѓаните!

Здравство 1 година ago

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Има средства за 40 нови вработувања во МЗ, но нема за медицински кадар

Здравство 2 години ago

Др.Николов: Последниве 5 години комплетно беа укинати обуките и едукациите за медицинските работници

Здравство 2 години ago

Сали: Негата кон пациентите не е попречена во ниту еден момент, агрегаторите функционираат на сите клиники

Здравство 3 години ago

Зафировски: Србија освен клинички центар прави и дисперзиран здравствен систем, само Заев и Филипче градат ист таков за повеќе од половина милијарди евра

Здравство 3 години ago

ВМРО-ДПМНЕ: Разликата во клиничкиот во Србија и оној на Заев и Филипче е во 400 милиони евра кои тие ќе ги стават во џеб

Здравство 3 години ago

Очните прегледи за упис на првачињата се задолжителни

Здравство 3 години ago

ВМРО-ДПМНЕ: Нов Клинички е потребен и ќе има, но не грбот на граѓаните

Здравство 3 години ago

Стојаноска: ВМРО-ДПМНЕ е за нов Клинички центар, но само со изготвен проект, не со физибилити студија од 35 страни