Ознака: кој колку може

ПОМАГАЈТЕ хумани луѓе, на Сандра и треба помош. Еве на кој се начин можете да помогнете!

Да бидеме хумани: На Јана и е потребна нашата помош

Здравство 6 години ago

Да подадеме рака, да помогнеме на Јоце. Потребен му е уште еден третман во Москва за да може да се движи!