Ознака: колапс

Кои се причините и што треба да направите ако ви тече крв од носот

Како да препознаете дали вашиот организам се наоѓа пред колапс?

Здравство 6 години ago

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ го донесе македонското здравство до состојба на кома

Здравство 6 години ago

Стојаноска: Додека здравството е пред колапс, Филипче се шета на семинари низ Европа!