Ознака: критична инфраструктура

Од понеделник ќе се вакцинираат вработените во основните и средните училишта

Досега се вакцинирале нешто повеќе од 216 илјади граѓани

Здравство 3 години ago

Вкупно 11 857 граѓани вчера примиле вакцина