Ознака: лажење

После толку лаги и лажни ветувања, а ниедно неисполнето, дали човек да поверува? А Филипче тврди: Целосно гарантираме за квалитетот на вакцините!

Шилеже денес прскаше, мора епидемиолозите да ја смират топката, нема ниту еден случај на западно – нилска треска во Македонија!

Социјала 5 години ago

Дали Заев пак излажа или како задолжителниот Референдум стана консултативен? Граѓаните не му веруваат на премиерот

Здравство 5 години ago

Заев: Од 1 јануари 2019 година бесплатно болничко лекување за СИТЕ!!! Кој ќе поверува, може и ќе добие?

Животен стил 5 години ago

Што кога вашето дете лаже?