Ознака: медицина

Бесплатна консултација со еден од најбараните специјалисти по медицинска онкологија проф. д-р Серкан Кескин

Кинеска медицина: Здравјето на целото тело е скриено во долниот дел од стапалата

Здравство 6 години ago

Специјализантка до Заев и Филипче: Лекарите не се вреднуваат според заслуга туку по политичка основа!

Мое здравје 6 години ago

Може ли да се предивиди мигрената?