Ознака: мерка

Здравствени експерти бараат преиспитување на одлуката за бесплатно болничко лекување кое сериозно ќе му наштети на системот!

Хелтгрупер – Бесплатното болничко лекување ќе ги зголеми листите на чекање!

Здравство 6 години ago

Популизам и реформа која ќе го соголи здравствениот систем – Експертски и граѓански размислувања за најавеното бесплатно болничко лекување

Социјала 6 години ago

Добра мерка на Макрон – Нема мобилни телефони во основните училишта!