Ознака: местење набавка на нови возила

Нов бран на партиски вработувања во здравството, на ред брза помош и поликлиники! Партиските војници без соодветно образование, неуки и неуслужливи, рамковни, сите ќе започнат со работа! Филипче им го честита првиот работен ден!