Ознака: министер во оставка

Низа ветувања на Филипче да се задржат докторите и низа постапки да си заминат. Кој ЛАЖЕ?!

Пациентите и болните гневни на очајните услови, Филипче молчи. Низ клинички само со кајче…без платно (Видео)

Здравство 6 години ago

Таравари: незнам како уште Филипче е министер, дали Заев го гледа ова, до сега ваков скандал немало! Филипче треба под итно да се тргне од министерството за здравство!