Ознака: министер за здравство

Австралиските држави Викторија и Квинсленд пријавија најголем број нови заболени со Ковид-19

Германскиот министер за здравство предупредува дека делта сојот ќе биде доминанатен летово

Здравство 5 години ago

Николов до Филипче: Дали ти стиска Филипче, да се видиме на дебата?

Здравство 5 години ago

ССКЦ го прозва министерот: Заборавивте на ветувањата, однесувајте се сериозно кон здравството

Здравство 5 години ago

За брз пристап до ургентниот центар, поради папата сите прегледи на македонските пациенти одложени за следниот ден. Нашите болни не се важни, папата е побитен!

Здравство 5 години ago

Десеттина вработени од Клиниката за уво, нос и грло си заминуваат, Филипче не превзема ништо!

Здравство 5 години ago

Најнеспособен министер до сега, Венко Филипче!!! Не се очекува морбилите да стивнат но се држи состојбата под контрола

Здравство 5 години ago

За преглед се чека со месеци, повозрасните не се надеваат дека ќе дојдат на ред. Мој термин и понатаму хаосен за пациентите

Здравство 5 години ago

Само 10% од децата во Дебар се раѓаат во тамошната клиника, сите останати бегаат. Нема кој да ги породи!

Здравство 5 години ago

Тркалезна маса за проектот за поддршка на слепите лица