Ознака: мозочен удар

Кои луѓе повеќе страдаат од мозочен удар?

Спречете мозочен удар со здрави навики

Животен стил 6 години ago

Спречувањето на кивањето може да предизвика мозочен удар!

Здравство 6 години ago

Македонските граѓани најчесто умираат од инфаркт и мозочен удар