Ознака: мз

МЗ информира дека работи на новата Национална стратегија за правата на лицата со попреченост

МЗ: Во рамки на кампањата „Од врата до врата“, вакцинирани се над 950 деца

Здравство 7 месеци ago

Николов: Здравствените работници во најголем дел професионално работат, а индивидуалните случаи треба побрзо да се санкционираат

Здравство 10 месеци ago

МЗ информира дека двата случаи заразени со Конго-кримска хеморагична треска се стабилни

Здравство 11 месеци ago

Потпишана е одлуката за избор на најповолен понудувач на ленти за дијабетес

Здравство 11 месеци ago

Утрово благодарение на хуманоста на едно семејство се спасија четири животи

Социјала 11 месеци ago

Гласен Текстилец: Од Скопје и Штип има пријави за работа на градежни работници и работници од ЈП

Здравство 12 месеци ago

Во МЗ досега нема пријавено дека пациенти кои се на инсулин немаат ленти

Здравство 1 година ago

МЗ: До сите клиники е доставен допис за усогласување на цените за приватните здравствени услуги на странците со македонците кои се неосигурани

Здравство 1 година ago

Коронавирусот се уште е присутен меѓу нас