Ознака: научници

Нов „ор­ган“ кој се про­те­га низ це­ло­то тело, го посочуваат научниците!

Внимавајте ако пиете бруфен за болка!

Животен стил 5 години ago

Научници и лекари предупредуваат: Сексот ќе исчезне!

Здравство 5 години ago

За една година вакцината против рак ќе се тестира и на луѓе!

Мое здравје 5 години ago

Никако не палете цигара после јадење!

Мое здравје 5 години ago

Научници докажале дека стресот е заразен