Ознака: нема кадар

Македонија полека, но сигурно останува без квалификуван кадар, газдите ем се жалат ем не даваат повисоки плати

Дисперзијата на Центарот за зависници во Кисела Вода повторно закочена

Здравство 4 години ago

Анестезиолози нема за лек, нема ни ментори кои би ги едуцирале нови кадри?

Здравство 5 години ago

Само 10% од децата во Дебар се раѓаат во тамошната клиника, сите останати бегаат. Нема кој да ги породи!

Здравство 5 години ago

Најрано мамографија во Скопје може да направите во декември, ако сакате деновиве може да одите во Ресен